Skip to the content
Menu

Bliv barselsvikar for vores dygtige forsknings- og udviklingsassistent

Barselsvikar: Forsknings- og udviklingsassistent indenfor type 2 diabetes

Er du god til at koordinere mange forskellige opgaver, kan du løbende følge op på dem, har du interesse for forskning, datahåndtering og diabetes og er du en holdspiller, der fungerer godt i et lille, alsidigt og uhøjtideligt team? Har du viden om forskningsprotokoller, databehandleraftaler og lyst til en selvstændig og afvekslende hverdag med egne ansvarsområder? Så kan du være vores nye kollega.

DD2 - Dansk center for strategisk forskning i type 2 diabetes under Steno Diabetes Center Odense søger en kollega til et barselsvikar for vores nuværende forsknings- og udviklingsassistent. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer med ansættelse fra 1. december 2020 og frem til den 31. december 2021.

Dine opgaver
- Du vil i tæt samarbejde med programlederen fungere som den, der har overblik over nye og igangværende forskningsprojekter. Din dagligdag vil bestå i at koordinere projekter mellem DD2 og forskere i hele landet og internationalt. Du vil arbejde med projektstyrring, dataoprensning, datafremstilling, forskningsprotokoller og databaser.
- Udarbejde dagsorden og referater fra faglige møder.
- Du vil i samarbejde med vores konsulenter få ansvar for at formidle forskningsresultaterne både skriftligt og mundtligt i et let forståeligt sprog til DD2’s interessenter.
- Du vil også i tæt samarbejde med programlederen og DD2-teamet få ansvar for udviklingen og afprøvningen af nye initiativer med henblik på at øge patientindrulleringen i DD2 samt skabe kontakt til relevante samarbejdspartnere.
- Derudover vil du få ansvar for, at alle nye projekter har de fornødne juridiske godkendelser på plads, inden de igangsættes.
- Du kan få mulighed for at deltage aktivt i nogle af de igangværende forskningsprojekter.
- Da vi er et lille team, er det naturligt, at du også byder ind på ad-hoc opgaver.

Din baggrund
- Du har en sundhedsvidenskabelig kandidat gerne indenfor det epidemiologiske, fysiologiske eller andet relevant område og er nyuddannet eller har en kort erhvervserfaring.
- Du kender til og har gerne anvendt REDCap eller tilsvarende databaser og har lyst til at prøve kræfter med opsætning af registerforskning.
- Du har kendskab til statistiske metoder og gerne erfaring med at anvende dem.
- Du er god til at igangsætte og følge op på initiativer og kan selv skabe struktur i dit arbejde.
- Du er hurtig til at sætte dig ind i nye områder og arbejder målrettet, struktureret og selvstændigt.
- Du behersker både dansk og engelsk flydende.
- Du er fuld af gåpåmod - ansvarlig, initiativrig og en god holdspiller.

Vi tilbyder dig
- Selvstændige opgaver i et afslappet, uhøjtideligt og afvekslende miljø.
- Engagerede kollegaer som du vil kunne sparre med.
- Fleksibilitet i forhold til selv at præge dine arbejdsopgaver og din arbejdsdag.

Dit nye arbejdssted
DD2 arbejder med at optimere og individualisere behandlingen af personer med type 2 diabetes. Det gør vi ved at indsamle viden samt blod- og urinprøver blandt personer med type 2 diabetes. Materialet anvendes i mange forskellige forskningsprojekter. DD2 startede i 2010 og har i dag en biobank og en forskningsdatabase på et højt internationalt niveau. DD2 er finansieret bl.a. af Novo Nordisk Fonden og Danske Regioner, kontoret er placeret i lokaler på Odense Universitetshospital og er organisatorisk placeret under Steno Diabetes Center Odense. DD2 har mange partnere, som er placeret i hele Danmark. Vi arbejder i et lille og meget fleksibelt team, hvor alle har en varieret dagligdag. Det er vigtigt, at du kan deltage aktivt i dette og kan håndtere skiftende deadlines og arbejdsprioriteringer, ligesom der vil være perioder, hvor du i samarbejde med teamet vil skulle udføre opgaver ud over jobbeskrivelsen.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, hvor den ansættende myndighed er Region Syddanmark. Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold udenfor Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid. Inden ansættelsen forventer vi at indhente referencer.

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte programleder Jens Steen Nielsen på jsn@rsyd.dk eller 21 60 90 32, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Se mere om DD2 her. Se mere om Steno Diabetes Center Odense her.

Din ansøgning
Vi ser frem til at modtage din motiverende ansøgning med CV og øvrige relevante dokumenter. Der er ansøgningsfrist den 18. oktober 2020, og vi forventer at afholde samtaler 23. oktober 2020.

Søg stillingen her.

Hvad er DD2

Få et overblik på 2 minutter