Skip to the content
Menu

Er du DD2's nye forsknings- og udviklingsassistent (barselsvikariat)?

Forsknings- og udviklingsassistent søges til barselsvikariat
Har du flair for databehandling samt interesse for forskning, lovgivning og type 2 diabetes, og kan du fungere i et lille, alsidigt og uhøjtideligt team? Så kan du være vores nye kollega.

DD2 - Dansk center for strategisk forskning i type 2 diabetes under Steno Diabetes Center Odense søger en kollega til et barselsvikariat for vores forsknings- og udviklingsassistent. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer med ansættelse fra 1. november 2022 og frem til den 31. december 2023.

Dine opgaver vil være at
- Du i tæt samarbejde med programlederen fungerer som den, der har overblik over nye og igangværende forskningsprojekter. Din dagligdag vil bestå i at koordinere projekter mellem DD2 og forskere, samt holde styr på de nødvendige tilladelser er på plads. Du vil arbejde med projektstyrring, juridiske godkendelser, dataoprensning, datafremstilling, forskningsprotokoller og databasestruktur.
- Du deltager i kvalitetssikring af forskningsdata.
- Du udarbejder dagsorden og referater fra faglige møder.
- Du formidler i samarbejde med vores konsulenter, programleder og forskere forskningsresultaterne både skriftligt og mundtligt i et let forståeligt sprog til DD2’s interessenter.
- Du får ansvar for, at nye projekter har de fornødne etiske og juridiske godkendelser.
- Du kan deltage aktivt i nogle af de igangværende forskningsprojekter.
- Du også byder ind på ad-hoc opgaver i vores lille team.

Din baggrund
- Du har en kandidatgrad gerne med en kort erhvervserfaring.
- Du har viden om og kan udføre datahåndtering.
- Du kender til de etiske og juridiske processer omkring forskningsgodkendelser.
- Du kender til og har gerne arbejdet i REDCap eller tilsvarende databaser.
- Du har eller vil prøve(t) kræfter med opsætning af registerforskning.
- Du har kendskab til epidemiologi og statistiske metoder og gerne erfaring hermed.
- Du er god til selvstændig at strukturere og drive nye initiativer frem.
- Du behersker både dansk og engelsk flydende.

Vi tilbyder dig
- Selvstændige opgaver i et afslappet, uhøjtideligt og afvekslende miljø.
- Engagerede og glade kollegaer som altid vil hjælpe.
- Fleksibilitet i forhold til selv at præge dine arbejdsopgaver og din arbejdsdag.

Dit nye arbejdssted
DD2 arbejder med at optimere og individualisere behandlingen af personer med type 2 diabetes. Det gør vi ved at indsamle viden samt blod- og urinprøver blandt personer med type 2 diabetes. Materialet anvendes i mange forskningsprojekter. DD2 startede i 2010 og har i dag en biobank og en forskningsdatabase på et højt internationalt niveau. DD2 er finansieret af bl.a. Novo Nordisk Fonden og Danske Regioner, kontoret er placeret i lokaler på Odense Universitetshospital og er organisatorisk placeret under Steno Diabetes Center Odense. DD2 har mange partnere rundt omkring i hele Danmark (se www.dd2.dk) hvorfor rejsedage forekommer. Vi arbejder i et lille og meget fleksibelt team, hvor alle har en varieret dagligdag. Det er vigtigt, at du kan deltage aktivt i dette og kan håndtere skiftende deadlines og arbejdsprioriteringer, ligesom der vil være perioder, hvor du i samarbejde med teamet vil skulle udføre opgaver ud over jobbeskrivelsen.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, hvor den ansættende myndighed er Region Syddanmark. Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid. Inden ansættelsen forventer vi at indhente referencer.

Spørgsmål
Kontakte programleder Jens Steen Nielsen på jsn@rsyd.dk eller 21 60 90 32.

Din ansøgning
Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med CV og øvrige relevante dokumenter. Der er ansøgningsfrist den 25. september 2022, og vi forventer at afholde samtaler i uge 39, 2022.

Du kan søge jobbet via linket her

Hvad er DD2

Få et overblik på 2 minutter